понеділок, 18 травня 2015 р.

Доповідь вчителя початкових класів Смолінської ЗШ № 1 Сахно Н.О.

Доповідь "Проектна діяльність у початкових класах"

4 коментарі:

  1. Для мене ця проблема близька: спочатку це була проблема самоосвіти, а тепер це проблема над якою я працюю. Тому мені цікаво було ознайомитися Вашими матеріалами з цього питання. Відомо, що на практиці метод проектів розглядається як інновація, метою якої є створення для дитини умов,за яких вона оволодіє вміннями активно здобувати, оновлювати та розвивати свої знання, зможе їх творчо застосувати. На мою думку, дітки Ваші дійсно будуть готові до життя. Адже наше життя і є великим проектом. Дякую за творчість! Успіхів і натхнення! З повагою до Вас Переверза О.М.

    ВідповістиВидалити
  2. Жовтило Тетяна Анатоліївна, Маловисківська ЗШ № 424 травня 2015 р. о 17:45

    У доповіді коротко і доступно розкрито суть методу проектів. Зі своїми учнями підготували і захистили не один проект. На практиці пересвідчилася, яким цінним для розвитку учнівського потенціалу є метод проектів. Дякую автору доповіді за підготовлений матеріал. З повагою Т.А. Жовтило.

    ВідповістиВидалити
  3. Такі проекти, дійсно, допомагають дитині самостійно отримувати знання з різних джерел, вчать користуватись здобутими знаннями, розвивають вміння ставити мету та творчо застосовувати в житті пошуковий матеріал. Дякую за актуальний матеріал. Бажаю творчості та натхнення! З повагою Туніченко Світлана.

    ВідповістиВидалити
  4. Буханенко Ірина Григорівна25 травня 2015 р. о 18:16

    Буханенко Ірина Григорівна
    Я теж працюю над цією проблемою 5 років і впевнилась в тому, що вибір мій був правильний. Це цікава захоплююча робота.Хоча метод проектів потребує більшої підготовки та організації, ніж будь - який інший метод, але в кінцевому результаті дає добрі наслідки, "паростки"для подальшої роботи.Він стимулює дітей до пошукової діяльності,до оволодіння нових знань,навичок. Сприяє розвитку мислення, згуртуванню дитячого колективу. Вчить працювати в групах,узгоджувати свої дії з товаришами. Дякую за актуальний матеріал. Рекомендую всім тим, хто ще не працював в цьому напрямку, спробувати свої сили. Бажаю творчості та натхнення!

    ВідповістиВидалити