понеділок, 18 травня 2015 р.

З досвіду роботи вчителя початкових класів Смолінської ЗШ № 1 Сахно Н.О.

"Посібник для вчителів початкових класів"
відкрити ТУТ

Опис досвіду роботи Сахно Наталії Олександрівни 
читати ТУТ 

13 коментарів:

  1. Чепляка Ольга Василівна19 травня 2015 р. о 17:04

    Наталіє Олександрівно, я ознайомилась з Вашим посібником і хочу відзначити систематичну і грунтовну роботу з розвитку мовлення учнів різних класів. Дуже сподобався виховний захід до Великодня. Бажаю побільше творчих учнів.

    ВідповістиВидалити
  2. Питання розвитку зв"язного мовлення учнів було і залишається першочерговим. Переглянувши посібник, помітила клопітку і систематизовану роботу вчителя. Наталія Олександрівно, Ваш посібник заслуговує на увагу колег і є корисним для використання. Бажаю творчості і натхнення! З повагою до Вас Переверза О.М.

    ВідповістиВидалити
  3. У посібнику Наталія Олександрівна запропонувала розроблену і апробовану систему вправ для учнів 1-2класів, направлену на формування вмінь учнів висловлюватись в усіх доступних для них формах, типах і стилях мовлення.Цікавий і корисний посібник.Бажаю Вам продовжувати роботу в обраному напрямку і розширити свій посібник системою вправ для 3-4 класів. Дякую!
    З пов. Діхтяренко Л.В.

    ВідповістиВидалити
  4. Мовленнєвий розвиток кожного учня є дуже важливою умовою його успішного навчання. Використання на уроках розвитку зв’язного мовлення запропонованої , у Вашому посібнику, системи вправ і різних форм роботи, дозволяють розвивати здібності дитини творчо мислити, правильно висловлювати свої думки, розкривати індивідуальні можливості кожного учня. Дякую за цікавий і корисний матеріал! Буду обов’язково використовувати у власній роботі. Творчої Вам праці у майбутньому!

    ВідповістиВидалити
  5. Зейналова Севінж Ібрагимівна22 травня 2015 р. о 17:07

    Шановна Наталіє Олександрівно . Ваші уроки розвитку зв"яного мовлення збагачують лексичний запас учнів, розвивають уміння добирати влучні слова для передачі власних спостережень, вражень, почуттів,розвивають пам"ять увагу. Ви виховуєте любов до природи, прививаєте повагу до звичаїв та традицій українського народу. Матеріал, систематизований у вашому посібнику, є допомогою як для молодих, так і для досвідчених вчителів.
    Залишайтеся такою ж гарною та чарівною жінкою.

    ВідповістиВидалити
  6. Наталіє Олександрівно, дякую Вам за змістовний та цікавий матеріал, який Ви виклали у своєму посібнику. Розвиток звязного мовлення учнів початкових класів -- одне з основних завдань вчителя. Бажаю Вам творчої наснаги і натхнення.

    ВідповістиВидалити
  7. Оксана Кондєєва24 травня 2015 р. о 20:29

    Робота Наталії Олександрівни є прекрасним зразком вивчення та вирішення освітніх завдань. В посібнику узагальнено значний досвід роботи вчителя. Корисний матеріал для вивчення молодими вчителями і не тільки. Успіхів Вам у подальшій роботі!

    ВідповістиВидалити
  8. Шановна Наталіє Олександрівно! Ваш посібник дійсно заслуговує на увагу вчителів початкових класів і має багато цікавинок, які можна використати на уроках. Дякую за творчу працю! Подальших Вам успіхів!

    ВідповістиВидалити
  9. Актуальна тема, цікавий зміст, чітка структура. Помітна велика і клопітка робота. Посібник потрібний і актуальний для кожного вчителя. Бажаю успіхів і творчості ще на багато років!

    ВідповістиВидалити
  10. Посібник змістовний, має багато цікавого і корисного матеріалу, особливо для мене, як молодого спеціаліста. Це допомога, яку можна використовувати у власній роботі. Бажаю Вам успіхів у подальшій роботі!

    ВідповістиВидалити
  11. Ваш посібник заслуговує на увагу вчителів початкових класів і має багато цікавого,що можна використати на уроках. Дякую за працю! Бажаю Вам успіхів!

    Відповісти

    ВідповістиВидалити
  12. Наталіє Олександрівно, дякую вам за цікавий і корисний матеріал! Ви провели велику, клопітку роботу і ця робота заслуговує на увагу. Бажаю вам творчих успіхів, НАСНАГИ.

    ВідповістиВидалити
  13. Наталіє Олексанрівно! Прекрасний матеріал! Дітям буде цікаво. Взяла в свою скарбничку. Дякую! Успіхів!

    ВідповістиВидалити