понеділок, 18 травня 2015 р.

Мельник В.М., вчитель Маловисківської ЗШ № 4 І-ІІІ ступенів

Проект "Квіти - душа Землі" 






4 коментарі:

  1. Валентина Миколаївна досягла мети даного проекту. Другокласники прекрасно справились з поставленими перед ними завданнями. Бажаю вчителю успіхів у роботі,

    ВідповістиВидалити
  2. Валентина Миколаївна вміло окреслила для учнів і для себе основні етапи роботи над проектом. Це дало змогу досягти поставленої мети. Бажаю Вам творчості і успіхів! З повагою до Вас Переверза О.М.

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже цікавий і пізнавальний проект. Вдало продумані всі етапи роботи над проектом. Проблема актуальна завжди.Усвідомлюючи, що людство не може втручатися в природу, маємо відшукати нові шляхи, технології виробництва, за яких припиниться необдуманий та безвідповідальний на навколишнє середовище, будуть враховуватись вимоги екологічних законів. Тільки в тому разі, коли господарська діяльність людей відповідатиме об’єктивним вимогам екологічної науки, а не навпаки, зміна природи людиною стане способом її збереження. Саме тому так важливо розпочати виховання бережливого ставлення до природи в школі.
    Даний проект передбачає велику пошукову і дослідницьку діяльність, цінним є те, що до роботи залучені і батьки школярів. Педагог спонукає до розвитку потреб дитини у вивченні народних звичаїв і традицій, формування екологічної культури.
    Дякую за Вашу роботу, за можливість збагатити свої знання.Бажаю Вам успіхів у Вашій подальшій роботі.
    З пов. Діхтяренко Л.В.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за представлений матеріал. Дуже гарний проект.Видно що була проведена велика робота для його представлення. Бажаю Вам успіхів у Вашій роботі.

    ВідповістиВидалити