понеділок, 18 травня 2015 р.

Презентація Сахно Наталії Олександрівни


9 коментарів:

  1. Дякую Наталії Олександрівні за цікаву і змістовну презентацію.Проблема, над якою працює вчитель дуже важлива для учнів початкової школи, так як розвиток мовлення- найголовніша умова успішного навчання. В своїй презентаціїї вчитель гарно висвітлює напрямки роботи, методи, прийоми і засоби навчання, якими керується..Бажаю успіхів в Вашій роботі!

    ВідповістиВидалити
  2. В своїй презентації Наталія Олександрівна чітко розкрила свою власну педагогічну майстерність. Такий підхід до роботи над проблемою забезпечує розвивальне спрямування, оскільки робота над цією проблемою потребує активної навчально - пізнавальної діяльності кожного школяра. Бажаю Вам творчості і успіхів у досягненні своєї мети!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за пам'ятку для колег. Влучно і гарно сказано!
    Бажаю творчих успіхів та гарних учнів.

    ВідповістиВидалити
  4. Наталя Олександрівно в даній презентації розкрито всі грані Вашої педагогічної майстерності. Бажаю успіхів та творчого натхнення у Вашій роботі!

    ВідповістиВидалити
  5. Проблема, над якою працює вчитель дуже важлива для учнів початкової школи, так як розвиток мовлення- найголовніша умова успішного навчання. В своїй презентаціїї вчитель гарно висвітлює напрямки роботи, методи, прийоми і засоби навчання, якими керується..Бажаю успіхів в Вашій роботі! З повагою до Вас Афанасьєва Т.М.

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже гарна презентація. Видно систему роботи. Бажаю успіхів!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже цікаво, змістовно та організовано. Ви молодець!!

    ВідповістиВидалити
  8. Дуже цікаво.Бажаю Вам творчих злетів та гарних учнів.

    ВідповістиВидалити
  9. Дякуемо за презентацію.Бажаю Вам успіхів.

    ВідповістиВидалити