понеділок, 18 травня 2015 р.

Презентація Тарасенко Любов Андріївни


12 коментарів:

  1. Я теж вважаю,що гра є ефективним методом навчання молодших школярів.Хотілося б більше дізнатися про ваш досвід. Дякую за презентацію!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Цибульська Л.П.19 травня 2015 р. о 11:58

    Я заню Любов Андріївну як висококваліфікованого педагога. Пропрацювавши з нею майже 30 років часто відвідувала її уроки, які проходили на високому рівні. Дякую Вам за Вашу працю! З повагою Цибульська Л.П.

    ВідповістиВидалити
  3. Чепляка Ольга Василівна19 травня 2015 р. о 17:15

    Презентація цікава. Дякую. Бажаю успіхів у Вашій роботі.

    ВідповістиВидалити
  4. Проблема, над якою працює вчитель мені дуже близька Важливою передумовою навчання є зацікавленість. Відомо, основні шляхи підвищення ефективності навчання і виховання - взаємодія процесів розвитку мислення дитини та формування у неї знань і навичок, вміння швидко орієнтуватись в ситуаціїї і знаходити правильні рішення. Колективні ігри згуртовують дітей, сприяють формуванню дружніх стосунків між ними.
    Презентація цікава, лаконічна, висвитлює основні напрямки роботи вчителя.Дякую і бажаю успіхів у Вашій нелегкій, але важливій справі.
    Діхтяренко Людмила Володимирівна

    ВідповістиВидалити
  5. Щоб зрушити внутрішні сили дитини, потрібен не лише вчитель як духовний опікун, але й відповідне середовище. Гра є " природним середовищем" для учнів початкової школи. Саме таке " сприятливе середовище" створює Любов Андріївна, розуміючи що зацікавленість, упевненість у своїх силах і задоволення від праці- це могутній стимул до пізнання.Дякую за творчість і вміння презентувати свою роботу. Успіхів! З повагою до Вас Переверза О.М.

    ВідповістиВидалити
  6. Бажаю Вам, щоб Ваше заповітне бажання здійснювалося з кожним випуском Ваших учнів, адже це головне завдання вчителя.

    ВідповістиВидалити
  7. Ігрова діяльність під керівництвом Любов Андріївни дійсно сприяє розвитку цілого комплексу креативних якостей особистості.Вчитель готовий до організації різних видів ігрової діяльності учнів.Бажаю успіхів у досягненні своєї мети.З повагою до Вас Афанасьва Т.М.

    ВідповістиВидалити
  8. Жовтило Т.А., Маловисківська ЗШ № 424 травня 2015 р. о 17:47

    В наступному році буду працювати з першокласниками, для яких гра - природня потреба. Дякую за презентацію. З повагою Жовтило Т.А.

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую за цікаву презентацію, з якої відчувається велика любов до дітей, бажання творчо працювати і робити кожний урок незвичайним. Дякую за гарно представлений досвід! Успіхів Вам, натхнення і задоволення від результатів роботи!

    ВідповістиВидалити
  10. Любов Андріївна – досвідчений педагог і чудова людина. В своїй роботі вона використовує різноманітні форми і методи навчання. Знаходить підхід до кожного учня. Бажаю успіхів в Вашій роботі!

    ВідповістиВидалити
  11. Вдячна за можливість познайомитись із досвідом вашої роботи. Подальших успіхів вам!

    ВідповістиВидалити