понеділок, 18 травня 2015 р.

Презентація Шраменко Наталії Григорівни


12 коментарів:

  1. Цибульська Л.П.19 травня 2015 р. о 12:01

    Знаючи Наталію Григорівну ще з 1 класу, так як була її першим вчителем, дуже вдячна за те, що вона обрала саме педагогічну діяльність. Бажаю їй творчих злетів, натхнення і витримки.

    ВідповістиВидалити
  2. З Наталією Григорівною особисто не знайома, але переглядаючи її презентацію, зрозуміла, що це творчий, ініціативний, сучасний вчитель, який ставить перед собою певні цілі, має плани на майбутнє.Наталія Григорівна прагне вчити і вчитися самій,відповідати сучасності та змінам у системі реформування освіти. Бажаю Наталії Григорівні реалізувати всі свої плани, задуми, мрії. Впевнена, що у Вас все вийде..Дякую за презентацію.
    З пов. Діхтяренко Людмила Володимирівна.

    ВідповістиВидалити
  3. Переглянувши презентацію, не зрозуміла над якою проблемою працює вчитель.Але відразу зрозуміла, що вчитель дисциплінований, добрий душею, наполегливий у досягненні своєї мети: чітко виділенні принципи роботи,є плани на майбутнє. Бажаю успіхів! З повагою до Вас Переверза О.М.

    ВідповістиВидалити
  4. Погоджуюсь , що оновне завдання вчителя - створити умови для всебічного розвитку дитини. Бажаю Вам успіхів у роботі!

    ВідповістиВидалити
  5. Творчий вчитель! Поважаю за вчительську віддачу! Гарна презентація, дякую! Бажаю успіхів у роботі!

    ВідповістиВидалити
  6. Зейналова Севінж Ібрагимівна22 травня 2015 р. о 17:57

    Ви молодий перспективний педагог, у Вас великі плани на майбутнє. Сподіваюся, що ви досягнете успіхів.Бажаю вдячних учнів.

    ВідповістиВидалити
  7. Валентина Скрипніченко24 травня 2015 р. о 10:51

    Дякую за змістовну презентацію. Бажаю невичерпної енергії та творчої наснаги. Не зупиняйтеся на досягнутому!

    ВідповістиВидалити
  8. В народі кажуть, що письменник живе в своїх книжках, скульптор – у створених ним скульптурах, а вчитель у думках і справах своїх учнів. Принципи, плани, завдання, окреслені в презентації свідчать про те, що у Вас є вміння,а головне - бажання працювати заради дітей. Бажаю Вам досягти майстерності.

    ВідповістиВидалити
  9. Молодий учитель - це нова кров, нові ідеї, які впливають у той чи інший спосіб на школу. Не треба боятись «дарувати» себе школі та учням, робити щось неочікуване, цікаве, оригінальне, щось властиве тільки вам. Пригадайте, чого ви хотіли від школи, і втілюйте це в життя. Не заганяйте себе в рамки, які здаються правильними, адже, щоб сподобатись учням, педагог має бути собою. Це і є його особливістю. Не намагайтесь подавати себе занадто поважним учителем, а будьте близькі дітям. Вони хочуть бачити біля себе старшого друга, який розумітиме. А розуміння знадобиться багато, так само як і терпіння. Але результат вартий того, аби за нього поборотись. Бажаю міцного здоров'я, творчих успіхів!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Дякую за презентацію. У вас прекрасне бажання виховувати в своїх учнях всебічно- розвинені особистості, працювати над підвищенням своєї майстерності. У Вас прекрасні перспективи. Бажаю успіхів у досягненні своїх цілей!

    ВідповістиВидалити
  11. Кажуть, учитель, як дерево, пізнається по плодах. Тож бажаємо Наталії Григорівні, щоб сад, який вона вирощує,порадував усіх щедрим врожаєм. Успіх лриходить з досвідом.Нехай тобі, дорога молода колего, барвистим килимом степеться вчительська доля, нехай вона буде щасливою і вдалою.
    Шевченко Т. І. Гладченко Л І.

    ВідповістиВидалити
  12. Завжди приємно, коли є бажання творити, коли горить вогник в очах. Такою уявила вчителя, автора презентації. А це головне, досвід прийде з часом, а за ним і результат праці. Успіхів вам, не зупиняйтесь на досягнутому!

    ВідповістиВидалити