понеділок, 18 травня 2015 р.

З досвіду роботи вчителя початкових класів Смолінської ЗШ № 1 Цибульської Л.П.



З досвідом роботи Цибульської Лідії Петрівни
можна ознайомитись ТУТ

8 коментарів:

  1. Досягти своєї мети в навчанні можна лише тоді, коли учні і вчитель розуміють одне одного.Застосовуючи інтерактивні технології, творчі проблемні завдання, Лідія Петрівна забезпечує розвиток здібностей,досягаючи очікуваного результату.Бажаю творчих успіхів ! З повагою до Вас Переверза О.М.

    ВідповістиВидалити
  2. Інтерактивні вправи допомагають здолати психологічний бар'єр між вчителем і учнем дає змогу дитині повніше висловлювати свої думки, розвинути їхні вміння та навички. Та звичайно досягнути кращих результатів в сприйманні та закріплені матеріалу. З повагою Мацкул С.А.

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже цікавий і актуальний матеріал. Інтерактивне навчання є постійною активною взаємодією всіх учнів. А що саме головне, що таке навчання робить вчителя і учня рівноправними суб’єктами навчання на уроці. Бажаю Вам творчих і талановитих учнів!

    ВідповістиВидалити
  4. Інтерактивні методи роботи на уроці активізують пізнавальну діяльність учнів, що забезпечує розвиток здібносей школярів. Бажаю успіхів у Вашій роботі.

    ВідповістиВидалити
  5. Ви чудова людина, мудрий наставник. Ваша праця має результат. Бажаю успіхів.

    ВідповістиВидалити
  6. Інтерактивні технології розраховані не на запамятовування, а на вдумливий, творчий процес пізнання світу, на постановку проблеми та пошук її вирішення. А для цього потрібні такі вчителі, як Ви, Лідія Петрівна - творча, мудра людина. Бажаю Вам успіхів. З повагою Туніченко Світлана.

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую за актуальний матеріал! Бажаю успіхів у вашій роботі.

    ВідповістиВидалити
  8. Лідія Петрівна, дякуємо за цікавий матеріал.Хороших Вам учнів.

    ВідповістиВидалити