понеділок, 18 травня 2015 р.

Фотогалерея захисту проекту








































6 коментарів:


  1. Клопітка робота, чудовий результат. Молодці! Вас можна порівняти з алпіністами, що досягли найвищої вешини. З повагою до Вас Переверза О.М.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже цікава робота, що не тільки збагачує знання, а й торкається найпотаємніших глибин української душі. Молодці. З повагою Мацкул С.А.

    ВідповістиВидалити
  3. Наше сьогодення потребує патріотичного виховання підростаючого покоління. Ця робота дійсно має велике значення становлення молоді. Ви посіяли в дитячі душі зерна любові до своєї Батьківщини та народу, Зповагою Панасенко В,О,

    ВідповістиВидалити
  4. Зейналова Севінж Ібрагимівна22 травня 2015 р. о 18:20

    Ваша робота сприяє вихованню почуття патріотизму, любові до рідного краю, до України. У малюнки і листи діти вкладають своє бажання жити під мирним світлим небом. Бажаю, щоб вони були гідними пам"яті героя-земляка.

    ВідповістиВидалити
  5. Одним із найсуттєвіших показників моральності людини є патріотизм. Нині, повертаючись до історії українського народу, відроджуючи, про­буджуючи до життя національні традиції, національний дух, ми виховуємо свідомого громадянина і патріота нашої держави. Починати цю роботу потрібно з раннього віку в сім'ї, у дитячому садку, в школі. Тому даний проект є особливо значущим! Помітно, що зроблено все з розумінням, любов'ю та шаною. Дай Бог всім нам МИРУ!

    ВідповістиВидалити
  6. Спасибі за проект.Цікаві форми роботи, які організовують дітей, заставляють творчо мислитили, виховують патріотизм.

    ВідповістиВидалити