понеділок, 18 травня 2015 р.

З досвіду роботи вчителя початкових класів Смолінської ЗШ № 1 Тарасенко Л.А.



З досвідом роботи Тарасенко Любов Андріївни 
можна ознайомитися ТУТ

7 коментарів:

  1. Не можна не погодитися з Любов Андріївною, що гра в житті дитини посідає особливе місце і є одним із найефективніших засобів активізації пізнавальних інтересів. Грайтеся і вирішуйте важливі та складні завдання,на яких у звичайних умовах навчання зосередитися не завжди вдається. Удачі! З повагою до Вас Переверза О.М.

    ВідповістиВидалити
  2. Так, дійсно ,гра допомагає дитині пізнавати світ, застосовувати свої знання та вміння, вирішити проблему в спілкуванні,. дійти до спільної мети, вирішити найважливіші питання.Тому ваші пропозиції мені дуже цікаві дякую.бажаю успіхів.З повагою Мацкул С, А

    ВідповістиВидалити
  3. Я з Вами цілком згодна, що гра на уроках в початкових класах незамінний важіль розумового розвитку кожної дитини. Що як не гра дозволяє нам активізувати пізнавальну діяльність кожної дитини. Цікавий матеріал. Успіхів і творчої Вам праці!

    ВідповістиВидалити
  4. За допомогою гри учні початкових класів пізнають навколишній світ, особливо шестирічки. Дуже цікава тема. Без гри неможливе навчання у 1 - 4 класах. Бажаю Вам успіхів на творчій ниві.

    ВідповістиВидалити
  5. Повністю згодна з колегами.Бажаю успіхів!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Успішне вирішення навчальних та виховних проблем школи неможливе без використання навчальних ігор. Гра - це відображення життя, це самостійна діяльність, це спільна діяльність. Тому матеріал Любов Андріївни дуже цікавий і змістовний. Тому, і надалі працюйте, творіть, досягайте мети і успіхів! З повагою Туніченко Світлана.

    ВідповістиВидалити
  7. Матеріал цікавий і змістовний.Творчих злетів.

    ВідповістиВидалити