понеділок, 18 травня 2015 р.

Героями не народжуються...

 

Ознайомитися з проектом 
"Героями не народжуються"  
можна ТУТ

7 коментарів:

  1. В своїй роботі я використовую елементи проектної діяльності. І тому мені завжди цікаво дізнатись щось нове, розширити свії кругозір, повчитись у колег. Проект "Героями не народжуються" сьогодні, як ніколи дуже актуальний. Проведена велика підготовча і пошукова робота. Цінним є те, що до участі у проекті залучені всі учні початкової школи, класоводи та батьки. Такий проект виховує повагу до людей, які віддали своє життя в ім'я майбутнього, виховувує повагу до героїв як минулого, так і сучасного.На мою думку, працюючи над проектом, у багатьох дітей виникло бажання стати справжніми захисниками нашої неньки-України. Дякую за такий чудовий проект!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Чепляка Ольга Василівна19 травня 2015 р. о 17:37

    Я цілком погоджуюсь з Людмилою Діхтяренко. Дуже актуальний проект. Дякую.

    ВідповістиВидалити
  3. Клопітка робота, чудовий результат. Молодці! Вас можна порівняти з алпіністами, що досягли найвищої вешини. З повагою до Вас Переверза О.М.

    ВідповістиВидалити
  4. В наш час, це дійсно актуальний проект. А після його представлення, я думаю що кожен хотів би стати справжнім захисником. Бажаю Вам успіхів у Вашій подальшій роботі.

    ВідповістиВидалити
  5. Проект "Героями не народжуються" має велике значення у патріотичному вихованні підростаючого покоління, а безпосередня участь і дітей і батьків у підготовці до презентації викликає в учнів і самим в межах сил і можливостей допомогти захисникам Вітчизни. Дякую за гарний проект.

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже гарна робота і тема актуальна.Бажаю успіхів.

    ВідповістиВидалити
  7. Дійсно, в наш час цей проект дуже актуальний. Він має і пізнавальний характер, і виховний. Велика шана і повага вчителям, які працювали над цим проектом. З повагою Туніченко Світлана.

    ВідповістиВидалити