понеділок, 18 травня 2015 р.

Презентація Цибульської Лідії Петрівни


14 коментарів:

  1. Переглянула вашу презентацію, дуже сподобалася. Дякую вам за науку!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Знаю Лідію Петрівну як доброго, творчого, справедливого, сучасного, професійного педагога. Презентація досвіду висвітлює напрямки роботи вчителя, форми, методи, засоби навчання, які допомагають досягти високих результатів у навчально-виховній роботі.Лідія Петрівна велику увагу приділяє впровадженню інноваційних форм і методів роботи, значне місце відведено і виховній роботі.
    Дякую за нові і цікаві ідеї у створенні презентації досвіду роботи.

    ВідповістиВидалити
  3. Тарасенко Л.А.19 травня 2015 р. о 11:51

    З Лідою Петрівною працюю вже понад 30 років. ЇЇ досвід роботи, вміння знаходити спільну мову з учнями, цікаві уроки з впровадженням ІНТ можуть стати основою для роботи будь-якого педагога. Вона навчала двох моїх донечок, за що їй окреме ДЯКУЮ! З повагою Тарасенко Л.А.

    ВідповістиВидалити
  4. Літвінова І.Б.19 травня 2015 р. о 11:52

    Шановна Лідо Петрівно, дякую Вам за Вашу працюю. Бажаю працювати ще довго-довго! Дякую! З повагою Літвінова Ірина Борисівна.

    ВідповістиВидалити
  5. Чепляка Ольга Василівна19 травня 2015 р. о 16:36

    Шановна, Лідіє Петрівно! Дякую Вам за цікаву презентацію. Бажаю творчого натхнення на багато років

    ВідповістиВидалити
  6. З презентації Лідії Петрівни зрозуміла, що зміст, методи та форми роботи вчителя спрямовані на задоволення базових потреб дитини. Це допомагає вчителю досягти високих результатів у навчально - виховній роботі. Бажаю творчості і натхнення! З повагою до вас Переверза О.М.

    ВідповістиВидалити
  7. Змістовна презентація, дякую за досвід.Бажаю успіхів і творчості ще на багато років!

    ВідповістиВидалити
  8. Грищенко Людмила Валентинівна22 травня 2015 р. о 17:44

    Інтерактивні технології сприяють розвитку компетентних здібностей школярів, ставлять їх перед необхідністю мислити. Саме активна діяльність учнів є запорукою їхнього успішного розвитку. Тому ваша проблема є однією з найактуальніших на сучасному етапі розвитку школи.
    Бажаю Вам успіху.

    ВідповістиВидалити
  9. Досвід роботи Лідії Петрівни може стати основою для роботи будь-якого педагога. ДЯКУЮ за цікавий матеріал! З повагою до Вас Афанасьєва Т.М.

    ВідповістиВидалити
  10. З презентації Лідії Петрвни стає зрозуміло, що вона є досвідченим, творчим, сучасним педагогом, який застосовує у роботі інноваційні технології, приділяє багато уваги вихованню своїх учнів. Подальших Вам творчих злетів, задоволення від своєї праці!

    ВідповістиВидалити
  11. В презентації чітко розкрито свою власну педагогічну майстерність. Проблема, над якою працює вчитель дуже важлива для учнів початкової школи, Бажаю творчості і натхнення!

    ВідповістиВидалити
  12. Дякую за гарну презентацію Бажаю успіхів!!!

    ВідповістиВидалити
  13. Гарна, змістовна презентація досвіду! Дякую і бажаю подальших успіхів!

    ВідповістиВидалити
  14. Дякую за цікаву презентацію.Бажаю подальших успіхів на освітянській ниві.

    ВідповістиВидалити